Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът.  Проблемът е

...
Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът.  Проблемът е
Коментари Харесай

Журналистът Григор Лилов: Проблемът на финансовия ни министър Горанов не е апартаментът му, а собственикът му масон. Медиите щяха да мълчат, ако от Запад не ги...

Проблемът на финансовия ни министър не е апартаментът. 
Проблемът е притежателят му-масон, който му го е отстъпил за прилагане и задграничната защита над този най-висш масон. 
Тази задгранична защита провокира към този момент загадъчен дипломатически скандал с нашите сътрудници от Запад. Затова и медиите пишат – другояче щяха да мълчат, по тази причина и основният прокурор Цацаров като по знамение се засилва – евентуално да държи абсурда под надзор и да се баламосват посредством прокуратурата ни западните секретни служби, написа журналистът Григор Лилов във връзка абсурда с жилището от 180 квадрата, който бил дарен за безплатно прилагане на финансовия министър Владислав Горанов.

Един най-висш у нас масон – Велик занаятчия на една от масонските ложи у нас (Обединената велика ложа на България), а в този момент неин почетен началник, наследник на някогашен началник на ръководство на Държавна сигурност, станал кръстник на децата на един настоящ министър, както и на самия него. 
Министърът също е в комунистическата роднинска подчиненост от Държавна сигурност, тъй като неговите роднинства опират до сътрудници на Държавна сигурност. Опират и до най-висши управителни ешелони на комунистическата партия на Тодор Живков. 
Масонът дал за живеене гратис над 180 квадрата апартамент в затворен комплекс – „ Este Home & Spa ” (срещу „ Интерпред ”) - благосъстоятелност на мултимилионера-олигарх и също номенклатурно отроче от времената на развития социализъм Кирил Домусчиев.

Бел.: въпросният апартамент се води закупен на цена от 382 560 лева при двойно по-висока пазарна - 306 000 евро или 600 000 лв.. Наемът, който масонското семейство не събира от министъра, в комплекса ЕСТЕ на Домусчиев е 10 евро на квадратен метър или 1800 евро за 180 квадрата парцел. Имотът се води благосъстоятелност на брачната половинка на този върховен масон, която го е придобила на практика незабавно със завършването на последната постройка от комплекса през 2011 година.

Целият материал четете в линка:



 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР